Dry box containers kopen

Bent u op zoek naar dry box containers voor transport of opslag van goederen? Alconet biedt nieuwe en gebruikte dry box containers in diverse maten. Bekijk ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ruim aanbod dry box containers

De dry box, een ander woord voor zeecontainer, is gemaakt voor het transporteren van goederen. De container wordt van vrachtwagen of de trein op het schip geladen en maakt internationale handel zo efficiënt mogelijk. Door ons grote netwerk kunnen we dry boxes wereldwijd leveren. Voor het kopen van één container of tientallen tegelijk, als particulier of zakelijk, voor alle dry boxes bent u bij Alconet aan het juiste adres.

Ons aanbod bestaat uit nieuwe, gebruikte en afgekeurde containers. Afgekeurde containers zijn niet meer gecertificeerd, maar kunnen bijvoorbeeld uitkomst bieden als opslagcontainer. Zowel nieuwe als gebruikte containers zijn CSC-gecertificeerd en dus gebruiksklaar voor transport. De 20ft (6 meter) en 40ft (12 meter) containers zijn het meest gangbaar. Daarnaast bieden we ook de 40ft High Cube (HC) container aan, die is zo’n 30cm hoger dan de standaard container.

Bekijk dry box containers

Dry box container op maat

Wanneer standaard containers niet voldoen aan de toepassing die u in gedachten heeft, kunnen we containers modificeren. Van het toevoegen van het bedrijfslogo tot het creëeren van extra deuren en luiken, het isoleren van dry boxes en het installeren van schappen. Onze vakbekwame monteurs kunnen vrijwel alle modificaties realiseren. Gaat de container gebruikt worden voor transport, dan moet deze nog wxel kunnen voldoen aan de eisen voor de keuring.

Offerte aanvragen

Wilt u dry box containers kopen? Dan wilt u vast weten wat het u zou kosten. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen drie werkdagen een prijsopgave op maat. Indien gewenst kunnen wij transport naar elke gewenste locatie (wereldwijd!) meenemen in de prijsopgave. Liever direct contact? Bel dan naar 0031 (0) 181 25 44 00, onze medewerkers staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.