Zeecontainer isoleren

Het isoleren van zeecontainers behoort tot de meest voorkomende zeecontainer modificaties die wij uitvoeren. Niet alle zeecontainers zijn namelijk standaard geïsoleerd. Het isoleren van een zeecontainer zorgt voor een wind- en waterdichte container, daarnaast worden ook temperatuurschommelingen voorkomen. Bent u op zoek naar geïsoleerde zeecontainers? Dan helpen we u graag verder! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zeecontainer of reefer isoleren

Wanneer de container gebruikt zal worden als opslagcontainer of reefer container is het isoleren aanbevolen. Dat is zeker het geval wanneer het om gevoelige producten gaat die voor een langere periode worden opgeslagen. Denk bijvoorbeeld aan levensmiddelen zoals fruit of medicijnen, in een geïsoleerde zee- of opslagcontainer worden deze producten onder ideale omstandigheden opgeslagen. Bent u op zoek naar een geïsoleerde opslagcontainer, dan kunt u ervoor kiezen om een tweedehands zeecontainer kopen en deze laten isoleren.

Zeecontainers die geïsoleerd moeten worden op basis van uw wensen komen binnen op ons depot in Rotterdam. Vervolgens gaat ons team van specialisten in de werkplaats aan de slag om de zeecontainer te isoleren.

Transport

Een goed geïsoleerde zeecontainer kan vanzelfsprekend ook worden gebruikt voor het vervoeren van goederen. Met name dranken worden in geïsoleerde containers vervoerd, als alternatief voor de reefer container. Met onze jarenlange ervaring én netwerk binnen de transportwereld kunnen klanten en relaties gebruik maken van verschillende transportmogelijkheden. Meer weten over het transport van geïsoleerde zeecontainers? Klik dan hier. De kosten voor het transport van containers hangt af van diverse factoren.

Zeecontainer isoleren

Onze monteurs hebben de ervaring die u zoekt om zeecontainers vakkundig te isoleren. Zij worden regelmatig bijgeschoold en kunnen vrijwel alle wensen op het gebied van modificatie uitvoeren. Wilt u meer te weten komen over het isoleren van zeecontainers, opslagcontainers of reefer containers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen en daarbij aan te geven dat er wensen zijn voor isolatie. Heeft u andere vragen met betrekking tot isolatie, modificatie, transport of andere diensten? Neem dan vrijblijvend (telefonisch) contact met ons op!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.