Kleine zeecontainer

Alconet beschikt over een ruim aanbod aan containers, aan zeecontainers waaronder de kleine zeecontainer. Een kleine zeecontainer wordt minder vaak gebruikt voor transport, maar vormt wel een ideale (gekoelde) opslagmogelijkheid. De meest voorkomende kleinste zeecontainers zijn 10FT, lees hier meer over de afmetingen en het overige aanbod aan zeecontainers.

Afmetingen kleine zeecontainers

Een 10FT container heeft afmeting van ca. 3 meter lang, 2,3 meter breed en 2,5 meter hoog. Lees alles over de afmetingen van 20FT en 40FT containers

Aanbod kleine zeecontainers

Ons aanbod nieuwe en gebruikte containers bestaat standaard uit 20FT, 40FT en 40FT High Cube containers. Deze formaten worden wereldwijd veelvuldig gebruikt voor opslag en transport.

Een 20FT container is ca. 6 meter lang. Container modificatie is interessant voor iedereen die interesse heeft in een kleinere zeecontainer, zoals een 10FT container die half zo lang is. Ons team heeft de kennis en ervaring om bestaande zeecontainers te modificeren tot de container die u zoekt. Zo kunnen we ook het juiste formaat leveren. De 10FT reefer containers op de foto hieronder zijn ook gemodificeerd.

10FT Reefer Container Nieuw 01

Kleine zeecontainer(s) kopen?

Wilt u meer te weten komen over het aanschaffen van een kleine zeecontainer? Neem contact op met onze container specialisten.

Contact opnemen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.