Een koelcontainer kopen

Bent u op zoek naar een koelcontainer voor extra opslag, voor transport of misschien wel voor gekoelde opslag op een evenement? Dan is een koelcontainer de uitkomst. Een koelcontainer staat ook bekend als reefer container of simpelweg reefer. Reefer containers zijn uitgerust met een koeleenheid, welke gebruikt worden om de interne temperatuur van de container te reguleren. Dit maakt de container vooral geschikt voor het vervoer van onder andere versproducten, andere voedingsmiddelen en natuurlijk medische middelen en medicijnen.

Koelcontainer kopen

Een koelcontainer kopen kan een hele uitdaging zijn. Het aanbod is zowel online als offline erg groot, bovendien zijn er veel verschillende types en afmetingen waar rekening mee gehouden moet worden. We zetten daarom de meest voorkomende afmetingen en types voor u op een rij, tevens kunt u bijpassende container(s) direct in ons actuele aanbod bekijken. Heeft u afwijkende wensen? Middels container modificaties zorgen onze monteurs ervoor dat uw koelcontainer op maat gemaakt wordt. Het is ook mogelijk om voor een gebruikte koelcontainer te kiezen.
Bekijk koelcontainers

Container afmetingen kiezen

Wilt u een koelcontainer kopen, dan is het van belang om de juiste grootte te kopen. Afhankelijk van de toepassing van de  container kunt u kiezen tussen 20 ft en 40ft koelcontainers. Een 20 ft reefer is zo’n 6 meter lang en wordt veel gebruikt voor extra opslagmogelijkheden, maar ook voor flexibele transportdoeleinden. Een 40 ft reefer is ruim 12 meter lang en wordt overwegend gebruikt voor langdurige opslag en internationale transportmogelijkheden. Ten slotte kan er ook nog gekozen worden voor een High Cube container, wat betekent dat de container zo’n 30 centimeter hoger is. Dit levert uiteraard meer opslagmogelijkheden op, waardoor dit type container voornamelijk gebruikt wordt voor internationaal transport.

Offerte koelcontainer

Alconet biedt voordelige koelcontainers te koop aan, en deze kunnen we wereldwijd leveren. Om een koelcontainer aan te schaffen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bovendien kunt u in de aanvraag aangeven of er modificaties gewenst zijn en of de koelcontainer vervoerd moet worden naar een specifieke locatie. We voorzien u binnen 2 werkdagen van een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.