Een koelcontainer kopen

Een koelcontainer kopen, dat kan een hele uitdaging zijn. Het aanbod is zowel online als offline erg groot, bovendien zijn er veel verschillende types en afmetingen waar rekening mee gehouden moet worden. We zetten daarom de meest voorkomende afmetingen en types voor u op een rij, tevens kunt u bijpassende container(s) direct in ons actuele aanbod bekijken.

Container afmetingen kiezen

Koelcontainers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. De meest voorkomende en gebruikte reefer container afmetingen zijn 20 ft en 40 ft. Een 20 ft reefer is zo’n 6 meter lang en wordt veel gebruikt voor extra opslagmogelijkheden, maar ook voor flexibele transportdoeleinden. Een 40 ft reefer is ruim 12 meter lang en wordt overwegend gebruikt voor langdurige opslag en internationale transportmogelijkheden. Ten slotte kan er ook nog gekozen worden voor een high cube container, wat betekent dat de container zo’n 30 centimeter hoger is. Dit levert uiteraard meer opslagmogelijkheden op, waardoor dit type container voornamelijk gebruikt wordt voor internationaal transport.

Binnen ons aanbod kunt u verschillende typen reefer containers vinden. Wilt u een koelcontainer kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op via onze website, wij voorzien binnen korte tijd van een offerte op maat. Bovendien kunt u er ook voor kiezen transportmogelijkheden in de offerte op te nemen, zodat u weet wat de kosten bedragen om de container op een locatie naar wens af te leveren.

Bekijk reefer containers

Een type container kiezen

Wanneer u dit leest heeft u waarschijnlijk al een keuze kunnen maken en bent u op zoek naar een koelcontainer, ook wel reefer container of simpelweg reefer genoemd. Reefer containers zijn uitgerust met een koeleenheid, welke gebruikt worden om de interne temperatuur van de container te reguleren. Dit maakt de container vooral geschikt voor het vervoer van onder andere versproducten, andere voedingsmiddelen en natuurlijk medische middelen en medicijnen.

Wanneer u deze type producten wilt vervoeren of opslaan is het logisch om te zoeken naar een geschikte koelcontainer. Wanneer u ander type goederen wilt vervoeren of opslaan kunt u ook kiezen voor een zeecontainer, tankcontainer of open top container. Zo wordt een zeecontainer gebruikt voor droge stukgoederen en een tankcontainer voor de transport van vloeistoffen of chemicaliën. Een open top container wordt gebruikt wanneer er bijzondere goederen vervoerd moeten worden, welke niet in de afmetingen van een zeecontainer passen.

Bekijk alle containers

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.