Een koelcontainer kopen

Een koelcontainer kopen voor extra opslag, voor koeltransport of misschien wel voor gekoelde opslag op een evenement? Alconet Containers biedt diverse soorten koelcontainers aan. Lees meer over onze koeloplossingen.

Wat is een koelcontainer?

Een koelcontainer staat ook bekend als reefer container of simpelweg reefer. Koelcontainers zijn uitgerust met een koeleenheid, welke gebruikt worden om de interne temperatuur van de container te reguleren. Daarom is de koelcontainer heel geschikt voor het vervoeren van versproducten en medische middelen. Meer te weten komen? Lees over de werking van reefer containers.

Diverse maten koelcontainers

Wilt u een koelcontainer kopen, dan is het aanbevolen om goed te kijken welke grootte u nodig heeft. Afhankelijk van de toepassing van de container kunt u kiezen tussen 20ft en 40ft koelcontainers. Een 20 ft koelcontainer is zo’n 6 meter lang en wordt veel gebruikt voor extra opslagmogelijkheden, maar ook voor flexibele transportdoeleinden. Een 40 ft koelcontainer is ruim 12 meter lang en wordt overwegend gebruikt voor langdurige opslag en internationale transportmogelijkheden. Ten slotte kan er ook nog gekozen worden voor een High Cube koelcontainer, wat betekent dat de container zo’n 30 centimeter hoger is. Dit levert uiteraard meer capaciteit op, waardoor dit type container voornamelijk gebruikt wordt voor internationaal transport. Heeft u afwijkende wensen? Middels container modificaties zorgen onze monteurs ervoor dat uw koelcontainer op maat gemaakt wordt.

Bekijk koelcontainers

Een koelcontainer kopen?

Wilt u een koelcontainer kopen, dan helpen we u graag verder. Alconet biedt koelcontainers van hoge kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte koelcontainers. Beide zijn CSC-gecertificeerd en dus meteen te gebruiken voor koeltransport! Wij kunnen de koelcontainer(s) op locatie leveren. Bent u benieuwd wat een koelcontainer gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef in de offerte aanvraag ook de eventuele wensen voor levering en modificatie aan. Het is ook mogelijk om een koelcontainer te huren, handig voor festivals en evenementen of voor noodopslag op locatie. We voorzien u binnen drie werkdagen van een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.