Nieuwe zeecontainer kopen

Voor nieuwe zeecontainers bent u bij Alconet Containers aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod hebben we altijd een container die aan uw wensen voldoet. Een nieuwe zeecontainer heeft een lange levensduur en ziet er goed uit. Lees meer over onze nieuwe zeecontainers.

Nieuwe zeecontainers

Alconet biedt tweedehands en nieuwe zeecontainers aan. Nieuwe zeecontainers kunnen direct worden ingezet voor opslag en transport van goederen en gaan voornamelijk naar transportbedrijven en rederijen. In ons aanbod vindt u nieuwe 20FT, 40FT en 40FT High Cube containers. Altijd CSC-gekeurd en direct inzetbaar voor opslag of transport.

Bekijk containers

Voor professioneel gebruik van zeecontainers op bijvoorbeeld evenementen, is het aanzien natuurlijk belangrijk. Het voordeel van nieuwe zeecontainers is dat ze nog strak in de lak zitten en geen roest vertonen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct te weten komen wat een nieuwe zeecontainer kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vul het offerte formulier zo volledig mogelijk in en u ontvangt binnen 3 werkdagen een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.