Tweedehands zeecontainer

Een tweedehands zeecontainer heeft gebruikssporen, maar is nog wel gecertificeerd en kan nog jaren mee voor het opslaan en vervoeren van goederen! Lees meer over ons aanbod tweedehands zeecontainers.

Groot aanbod tweedehands zeecontainers

Bent u op zoek naar een tweedehands container voor transport of opslagmogelijkheden? Dan bent u bij Alconet aan het juiste adres. Wij leveren gebruikte containers in diverse soorten en maten, rechtstreeks vanuit ons depot in de Rotterdamse Botlek.

De 20FT (6 meter) en 40FT (12 meter) zeecontainers zijn het meest gangbaar. Daarnaast kunnen wij containers ombouwen om aan de wensen te voldoen: denk aan het schilderen in de juiste kleur, het installeren van elektra en schappen of het creëren van extra toegangsdeuren. De exacte eigenschappen van onze containers, zoals de afmetingen, vermelden wij altijd op de container-pagina. Bent u op zoek naar een tweedehands koelcontainer? Lees dan meer over onze reefer containers.

Bekijk containers

Is een tweedehands container veilig?

Alle containers die wij inkopen worden grondig getest en gecheckt. In het geval van zeecontainers is het onder andere belangrijk om te checken of de deuren functioneren, of er geen doorgeroeste plekken zijn en of de container dus voldoet aan de benodigde certificering. Zowel de nieuwe als gebruikte zeecontainers worden CSC-gecertificeerd. Daarmee zijn ze veilig voor transport. Containers die niet meer aan de eisen voldoen worden afgekeurd. U kunt bij ons ook terecht voor het kopen van afgekeurde zeecontainers.

Prijs tweedehands zeecontainer

Voor het kopen van een tweedehands zeecontainer bent u vast benieuwd naar de kosten ervan. Vraag geheel vrijblijvend een online offerte aan! Geef aan waar u naar op zoek bent en of er eventuele wensen voor modificatie zijn. Laat het ons ook weten als de container op locatie afgeleverd moet worden. Vervolgens zullen we u binnen 3 werkdagen een offerte op maat toesturen!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.