Reefer 40ft frigo

Alconet Containers is dé containerspecialist in de Benelux. Bent u op zoek naar reefer 40ft frigo containers? Dan helpen we u graag verder! Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte reefer containers en zijn altijd voorzien van de juiste certificering.

Reefer containers

Reefer containers, ofwel koelcontainers, worden met name gebruikt voor het vervoeren van versproducten. Reefers kunnen van vrachtwagen naar containerschip worden overgeplaatst. Bovendien worden reefer containers ook gebruikt voor koelopslag op locatie, denk aan extra noodopslag bij supermarkten of voor het koel houden van dranken op festivals.

40ft frigo en gensets

De 40ft frigo wordt dankzij zijn grote laadvermogen het meest gebruikt: een 40ft frigo biedt met zijn lengte van 12 meter een interne cube van 67,9 m3. Daarnaast zijn er ook 40ft high cube frigo’s: deze zijn circa 30 cm hoger. Bent u toch op zoek naar een kleiner formaat? Dan kunt u kiezen voor de 20ft frigo.

Wanneer de reefer niet op stroom aangesloten kan worden en dus niet op die manier gekoeld kan worden, is er een genset nodig. Thermoking en Carrier behoren tot de grootste genset fabrikanten en Alconet kan deze clip-on gensets leveren. Een clip-on genset wordt aan de reefer gemonteerd en koelt de container met speciaal koelmiddel. Sommige gensets kunnen vriezen tot wel -40 graden Celsius.

Offerte aanvragen

Alconet Containers biedt reefer 40ft frigo containers aan bedrijven over de hele wereld. Het is mogelijk om een reefer container en/of genset te kopen of huren, ons aanbod bestaat uit volledig gekeurde nieuwe en gebruikte containers en gensets. Heeft u interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.