Schaftunit van zeecontainer

De zeecontainer biedt volop mogelijkheden, niet alleen voor transport of opslag van goederen. Maatwerk containers worden steeds vaker ingezet als garages of schaftunit. Bent u op zoek naar schaftunits? Kijk dan eens naar de mogelijkheden met zeecontainers!

Van zeecontainer naar schaftunit

Zeecontainers zijn van staal en kunnen dus wel tegen een stootje. Dat maakt containers ook ideaal voor andere toepassingen dan transport of opslag. Een standaard zeecontainer is langwerpig en heeft aan de kopse kant twee deuren die met hendels open gaan. Dat is niet altijd even handig, je kunt er niet gemakkelijk in- en uitlopen en het op slot doen is een extra handeling.Toch is de zeecontainer prima dienst doen als schaftunit. Met modificaties maken we de container precies zoals u hem wilt hebben.

Schaftunit

Aanpassingen

Naast het maken van deuren, kunnen we ook voor elektra, luiken en ramen zorgen. Een schaftunit met verlichting en verwarming is wel zo fijn natuurlijk. Daarnaast zijn vrijwel alle modificaties mogelijk, we kunnen de zeecontainer dus ook geheel in stijl van de corporate branding opleveren. Zo doet de schaftcontainer meteen dienst als visitekaartje voor het bedrijf.

Een 20FT zeecontainer is circa 6 meter lang, een 40FT container is circa 12 meter lang. De meeste schaftcontainers die we verzorgen, worden gemaakt van tweedehands zeecontainers.

Schaftunits kopen

De standaard zeecontainer is altijd het uitgangspunt voor container modificatie. Wilt u meer te weten komen over de opties voor schaftunits, of bent u benieuwd naar de prijs van schaftunits gemaakt van zeecontainers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Geef aan waar u naar op zoek bent, en we sturen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat. De schaftcontainers op locatie afleveren? Geen probleem!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.