Zeecontainers op maat

Containers hebben talloze toepassingen, het gaat verder dan het vervoeren van goederen. Denk ook aan containers voor opslag of containers als bouwkeet of woonruimte. Heeft u een toepassing in gedachten waarvoor containers moeten worden omgebouwd? Bij Alconet bent u aan het juiste adres! Wij leveren en maken containers op maat.

Soorten containers

De meest voorkomende containers zijn de 20FT en 40FT zeecontainers, respectievelijk 6 meter en 12 meter lang. Bekijk alle afmetingen hier. Daarnaast bestaat ons aanbod uit zowel nieuwe als tweedehands containers. Wilt u containers op maat laten maken, dan adviseren we om voor een gebruikte container te kiezen. Een stalen zeecontainer is sterk en kan best tegen een stootje. Dat maakt de container een duurzame toepassingen voor alles wat u maar kunt bedenken, zoals een container garage, schaftunit of veiligheidskooi.

Containers op maat

Onze monteurs zijn geschoold voor en ervaren met het verbouwen van containers. Wij noemen dat container modificatie. Op basis van uw wensen gaat ons team van specialisten aan de slag om een container met unieke eigenschappen te produceren, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige verbouwing. Enkele voorbeelden van zeecontainers op maat:

  • Een zeecontainer met open zijkant
  • Een zeecontainer met zijdeuren
  • Een zeecontainer met ramen of luiken
  • Een zeecontainer met een deur in de korte zijde
  • Een zeecontainer met elektriciteit, verlichting of verwarming
  • Een zeecontainer met isolatie
  • Het plaatsen van bedrijfslogo’s en het verven in de bedrijfskleuren

Maatwerk zeecontainers kopen

Wilt u containers op maat kopen? Het op maat maken van containers gebeurt altijd met de standaard container als uitgangspunt. Het is aan u om het beste soort en formaat te kiezen. Alconet kan de containers leveren, containers op maat maken én op locatie afleveren. Bekijk ons container aanbod en vraag een online offerte aan, of neem rechtstreeks contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.