Zeecontainer Utrecht

Bent u in de omgeving van Utrecht op zoek naar een zeecontainer? Alconet kan u helpen. Wij voorzien particulieren en bedrijven over de hele wereld van de zeecontainers waar zij naar op zoek zijn. Bekijk ons aanbod!

Ruim aanbod

Bij Alconet bent u aan het juiste adres voor nieuwe, gebruikte en afgekeurde zeecontainers in diverse maten. Bent u op zoek naar een opslagcontainer of materiaalcontainer, dan is een tweedehands variant een aantrekkelijke keuze. Alle nieuwe en gebruikte containers zijn volledig gecertificeerd en kunnen daarom worden ingezet voor internationaal transport. Wij bieden containers in meest gevraagde afmetingen aan: 20FT, 40FT en 40FT High Cube. De 20FT container is ca. 6 meter lang en de 40FT container is ca. 12 meter lang. De High Cube container is iets hoger, waardoor u over meer volume beschikt. Lees meer over de zeecontainer afmetingen.

Ons aanbod bestaat niet alleen uit zeecontainers. Wij kunnen ook reefer containers, flat racks, open tops en tank containers in Utrecht leveren.

Bekijk alle containers

Maatwerkoplossingen

Zijn er speciale (afwijkende) wensen voor uw zeecontainers in Utrecht? Het modificatie team kan maatwerk containers verzorgen. Zo kunt u de zeecontainers laten isoleren en schilderen of laten voorzien van extra deuren en luiken.

Zeecontainer Utrecht kopen

Wilt u één of meerdere zeecontainers in Utrecht kopen of huren, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat de zeecontainer in Utrecht wordt afgeleverd. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.