Zeecontainers Groningen

Bent u op zoek naar zeecontainers in de buurt van Groningen? Dan bent u bij Alconet Containers aan het juiste adres. Wij voorzien particulieren en bedrijven over de hele wereld van verschillende soorten zeecontainers en container gerelateerde producten. Ons aanbod bestaat uit nieuwe, gebruikte en afgekeurde zeecontainers. De containers zijn beschikbaar voor koop of huur en hebben verschillende afmetingen (20FT en 40FT). Indien gewenst is het ook mogelijk om de zeecontainer te modificeren.

Naast de in- en verkoop van zeecontainers, kunt u ook voor andere ‘container gerelateerde diensten’ bij Alconet terecht. Zo kunt u bij ons terecht voor opslag, renovatie, reparatie, modificatie en transport.

Soorten zeecontainers

Op ons depot in Rotterdam bieden we zeecontainers in verschillende maten aan. Voornamelijk de 20FT en 40FT zeecontainers zijn populair. Een 20FT zeecontainer heeft een lengte van 6 meter, de 40FT is 12 meter lang. Lees hier meer over de afmetingen van zeecontainers.

Naast zeecontainers beschikken we ook over diverse andere soorten containers.

Zeecontainer kopen in Groningen

Heeft u interesse in zeecontainers in Groningen of omgeving? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Aflevering van de zeecontainer in Groningen behoort ook tot de mogelijkheden. Binnen 3 werkdagen ontvangt u een offerte op maat.

Vindt u binnen ons aanbod niet de gewenste container? Het modificatie team kan maatwerk voor containers verzorgen. Zo kunt u de zeecontainers laten isoleren, schilderen of laten voorzien van extra deuren en luiken.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.