Open side container

Wie op zoek is naar een open side container heeft meerdere opties. Afhankelijk van uw beoogde gebruik kunt u kiezen voor een flat rack container met twee open zijdes of laat een zeecontainer ombouwen om één zijde te behouden. We leveren containers vanuit het depot in de Rotterdamse Botlek. Lees meer over ons aanbod!

Een flat rack container heeft geen zijwanden

Een flat rack container is een container zonder zijwanden. Dit type container heeft alleen kopschotten, en is daarmee ideaal voor het vervoeren van uitstekende goederen of machines. Een container zonder zijkanten of kopstukken heet een platform container, deze kunnen wij ook realiseren. Een flat rack is dus een prima optie wanneer u op zoek bent naar een container zonder zijkanten.

Zeecontainer open zijkant

Bent u op zoek naar een open side container met één open zijde? Dan is het mogelijk om een zeecontainer om te laten bouwen. Ons modificatie team kan vrijwel alle wensen voor modificaties uitvoeren, en het is dan ook geen probleem om één zijkant weg te halen. Zo creëren we uw open side container op maat.

Aanbod open side containers

Zowel flat racks als zeecontainers zijn leverbaar in de formaten 20FT en 40FT. Een 20FT container is ca. 6 meter lang en een 40FT container is ca. 12 meter lang. Deze containers zijn altijd CSC-gekeurd. Wilt u liever een zeecontainer laten ombouwen? Een zeecontainer die een zijkant mist, is niet meer inzetbaar voor transport van goederen en heeft dus niet de papieren daarvoor. Het is dan voordeliger om voor een gebruikte zeecontainer te kiezen en die om te laten bouwen.

Open side container kopen of huren?

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. In de aanvraag kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. We zullen u binnen 3 dagen een offerte op maat toesturen.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.