Zeecontainer kopen in Schiedam

Bent u op zoek naar een zeecontainer in de omgeving van Schiedam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alconet Containers is gevestigd in de Botlek en levert verschillende soorten zeecontainers over de hele wereld. Dus ook in Schiedam!

Soorten zeecontainers

Wij handelen in nieuwe en gebruikte zeecontainers in verschillende maten. De 20FT en 40FT zeecontainers worden gezien als de ‘standaard’ zeecontainers. Deze zijn respectievelijk 6 en 12 meter lang en vormen daarmee ideale oplossingen voor transport- en opslag. De exacte afmetingen verschillen echter per container. Dit vermelden wij altijd in het containeraanbod.

Bent u op zoek naar een aangepaste container, bijvoorbeeld extra deuren zodat de container als schaftkeet gebruikt kan worden? Ook elektra, isolatie en het aanpassen van de stijl (kleur, logo’s) is geen probleem. Onze monteurs verzorgen containers op maat.

Meer over container modificatie

Wij leveren ook andere soorten containers: reefer containers (koelcontainers), tankcontainers, open top containers en flat rack containers. Ook deze soorten zijn beschikbaar in meerdere maten.

Zeecontainer kopen in Schiedam

Wij kunnen onze zeecontainers in Schiedam leveren. Bent u benieuwd naar de prijs van uw gewenste zeecontainer in Schiedam? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, of er wensen voor modificatie zijn en of de container op locatie afgeleverd moet worden. Vervolgens sturen we binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.