Opslagcontainer

De zeecontainer is bij uitstek geschikt als opslagcontainer. Zeecontainers zijn sterk en bieden een berg opslagcapaciteit. Lees meer over de mogelijkheden met stalen opslagcontainers!

Stalen opslagcontainer

De weerbarstigheid van het staal maakt de zeecontainer ideaal als opslagcontainer. Veel bouwbedrijven en agrarische bedrijven maken gebruik van zeecontainers als opslagruimte. Maar denk bijvoorbeeld ook aan toepassingen als gekoelde opslag op festivals door middel van koelcontainers.

Bent u op zoek naar extra opslagcapaciteit, dan is een zeecontainer daar uitermate geschikt voor. Alconet heeft een ruim aanbod aan nieuwe, gebruikte en afgekeurde zeecontainers. Een afgekeurde zeecontainer heeft een BER-status (Beyond Economic Repair), maar kan nog jaren mee als opslagcontainer.

Voor opslag én transport? Kies voor CSC-gekeurd

Als u de opslagcontainer in de toekomst wilt gaan gebruiken voor transport, is het aanbevolen om meteen een CSC-gecertificeerde container te kopen in plaats van een afgekeurde variant. Alle nieuwe en gebruikte zeecontainers zijn CSC-gecertificeerd en dus goedgekeurd voor transport.

Opslagcontainer kopen? Koop een 40ft zeecontainer voor opslag bij Alconet

Capaciteit van een opslagcontainer

Ons aanbod bestaat uit 20ft en 40ft containers. Welke afmeting het beste is voor uw gebruik, is afhankelijk van de benodigde opslagcapaciteit. Bent u op zoek naar een kleine opslagcontainer, dan is de 20ft container een goede optie. Wanneer u op zoek bent naar een grote container dan kunt u kiezen voor een 40ft container. Over het algemeen wordt de 20ft container vaker ingezet als opslagcontainer, en de 40ft container voor transport.

De capaciteit (inhoudsmaat) van containers wordt aangegeven met CU.CAP. Dit is de inhoud in m³.

  • Een 20ft container is ruim 6m lang en 2,5m hoog. Een 20ft container heeft een opslagcapaciteit van 33,2 m³.
  • Een 40f container is ruim 12m lang en 2,5m hoog. De 40ft container beschikt over twee keer zoveel opslagcapaciteit: 66,7 m³.

Bekijk containers

Maatwerk mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen in gedachten, bijvoorbeeld een geïsoleerde opslagcontainer, de aanleg van elektriciteit of misschien wel extra toegangsdeuren? Dat kan! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het modificeren van containers. Zo koopt u precies de opslagcontainer die u zoekt.

Opslagcontainer kopen? Vraag een offerte aan

Een stalen opslagcontainer is ideaal wanneer u op korte termijn wilt beschikken over (meer) opslagcapaciteit. Met ons ruime aanbod en de mogelijkheid tot modificatie kunnen we u altijd de zeecontainer bieden die u zoekt. Wilt u weten wat het kopen van een opslagcontainer kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. We voorzien u binnen 2 werkdagen van een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.