Zeecontainer kopen Antwerpen

De multifunctionele zeecontainer biedt de mogelijkheid voor internationaal transport en opslag van goederen, maar eigenlijk zijn de toepassingen eindeloos. Waar bent u naar op zoek? Alconet Containers is wereldwijd actief en kan zeecontainers in Antwerpen afleveren.

Nieuw of gebruikt

Ons aanbod bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte en afgekeurde containers. Bent u op zoek naar een transportcontainer? Dan moet de zeecontainer CSC-gekeurd zijn. Alle nieuwe en gebruikte containers kunnen worden gebruikt voor goederentransport. Bent u op zoek naar een opslagcontainer? Of misschien zoekt u wel containers om om te bouwen tot woonruimte? Dan bent u voordeliger af met een gebruikte of afgekeurde zeecontainer.

Afmetingen

Zeecontainers zijn er in verschillende maten. De 40FT zeecontainer van 12 meter lang is de meest populaire container voor transport. De 20FT container is zo’n 6 meter lang en wordt vaak gebruikt voor opslag. Bekijk hier meer informatie zoals de maximale belading. We hebben ook de afmetingen van zeecontainers op een rijtje gezet. Zijn er specifieke wensen voor de zeecontainer, zoals een luik, verlichting of een extra deur? Onze monteurs maken containers op maat, wat de aanpassingen ook zijn!

Bekijk zeecontainers

Kopen of huren

Ons aanbod zeecontainers is beschikbaar voor koop en verhuur. Heeft u tijdelijk één of meerdere zeecontainers nodig, dan kunt u deze huren. Zo beschikt u over de opslagcapaciteit wanneer u dat nodig heeft. Naast de zeecontainer is ook de koelcontainer populair in de verhuur, het is een ideale oplossing is voor koeling van drankjes op festivals.

Zeecontainers kopen in Antwerpen

Heeft u interesse in zeecontainers in Antwerpen? U kunt bij ons terecht voor diverse soorten containers, van nieuw tot afgekeurd en van 20FT tot 40FT. Bovendien kunnen we containers geheel naar wens modificeren. We voorzien particuliere en zakelijke klanten van maatwerkoplossingen. Zo is het ook mogelijk om containers in Antwerpen te laten leveren. Vraag een offerte aan, dan sturen we binnen 3 werkdagen een prijsopgave op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.