Afzetcontainer kopen

Wilt u één of meerdere afzetcontainers kopen? Of wil je liever één of meerdere afzetcontainers huren? Dan bent u bij Alconet Containers aan het juiste adres. Wij verhandelen afzetcontainers in diverse maten en zorgen desgewenst voor levering op locatie. Lees meer over ons aanbod.

Soorten afzetcontainers

De afzetcontainer is tegenwoordig onmisbaar voor transport van goederen. Daarnaast wordt de afzetcontainer ook volop gebruikt als schaftunit of materiaalcontainer op bouwplaatsen of als opslagcontainer bij particulieren.

Bent u op zoek naar een open afzetcontainer (zonder dak), bekijk dan onze open top containers. De open top container (foto links) is af te sluiten met een zeil. Toch op zoek naar een container die helemaal af te sluiten is, kies dan voor een zeecontainer. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte containers. Zowel nieuwe als tweedehands afzetcontainers zijn voorzien van de verplichte CSC-certificering voor transport.

20FT en 40FT afzetcontainers

Bij Alconet hebben we diverse afzetcontainers in diverse afmetingen beschikbaar. Zowel de zeecontainer als de open top container is beschikbaar in 20FT en 40FT. De 20FT container is ca. 6 meter lang en de 40T container is ca. 12 meter lang. De exacte maten en capaciteiten vermelden wij altijd bij de containerspecificaties. Voor meer informatie over alle zeecontainer maten kunt u deze pagina bekijken.

Kopen of huren van een afzetcontainer

Wilt u een afzetcontainer kopen, dan is het mogelijk om online en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Liever een afzetcontainer huren? Dat is ook mogelijk, vraag hiervoor een offerte aan. Een nieuwe of tweedehands afzetcontainer? Of wilt u eerst meer informatie over de afmetingen van de afzetcontainer? Omdat we meerdere afzetcontainers verkopen in diverse maten horen we graag waar dat u naar op zoek bent. We horen graag waar u naar op zoek bent, we sturen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.