Stalen zeecontainer kopen

De stalen zeecontainer is bij uitstek geschikt voor opslag en transport van stukgoederen. Bent u op zoek naar stalen zeecontainers? Alconet Containers levert nieuwe en gebruikte zeecontainers, of voorziet u van containers op maat.

Stalen zeecontainer

Een zeecontainer is gemaakt van staal, met het doel om zware belading te kunnen dragen. Een zeecontainer is bestand tegen continu laden en lossen, en overleeft duizenden trips op zee, op de weg en op de trein onder alle weersomstandigheden. De cargo in de container is dus goed beschermd.

Wij bieden 20ft, 40ft en 40ft High Cube containers aan. De 20ft container is ca. 6 meter lang en de 40ft container meet ca. 12 meter. Een High Cube container is iets hoger dan een reguliere container. Bekijk deze pagina voor een overzicht van de afmetingen.

Ons aanbod bestaat uit nieuwe en tweedehands containers. Zeker voor gebruik als opslag kan het interessant zijn om een gebruikte of afgekeurde zeecontainer aan te schaffen. Een afgekeurde zeecontainer heeft geen CSC-certificaat, gebruike en nieuwe containers hebben dat wel. Het huidige aanbod stalen zeecontainers vindt u op de website.

Bekijk containers

Maatwerk

Niet iedereen is op zoek naar een standaard container. We leveren regelmatig maatwerk. Van het toevoegen van isolatie of elektriciteit tot het compleet ombouwen van container om dienst te doen als restaurant, als veiligheidskooi of zelfs als zwembad. Onze monteurs kunnen zeecontainers geheel naar wens modificeren.

Aanschaf stalen zeecontainers

We bieden de mogelijkheid om stalen zeecontainers te kopen of huren. Huren is ideaal als de containers maar tijdelijk nodig zijn, bijvoorbeeld voor een verbouwing of verhuizing. Bent u benieuwd naar de prijs van zeecontainers? Vraag dan online een offerte aan. Geef het gewenste formaat aan, het aantal containers en eventuele wensen voor maatwerk. We voorzien u binnen 2 werkdagen van een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.