Zeecontainer kopen Zeeland

Wilt u zeecontainers kopen in Zeeland? Dan bent u bij Alconet Containers aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor en depot in de Rotterdamse Botlek leveren we containers over de hele wereld. Wij kunnen zeecontainers in Zeeland afleveren. Lees meer over ons ruime aanbod!

Ruim aanbod zeecontainers

Ons aanbod bestaat uit nieuwe, gebruikte en afgekeurde containers in diverse soorten en maten. De zeecontainer is gemaakt voor efficiënt transport van goederen, maar doet daarnaast ook perfect dienst als opslagcontainer, als garage of zelfs als woon- of werkomgeving. Wij kunnen zeecontainers naar wens ombouwen. Een ‘normale’ zeecontainer is altijd het uitgangspunt. De 20FT en 40FT containers zijn de meest voorkomende maten: deze zijn respectievelijk 6 en 12 meter lang. De exacte maten verschillen per container: deze vermelden wij altijd per container.

Bekijk containers

Koelcontainers

Bent u op zoek naar koelcontainers? Die hebben wij ook, lees hier meer over onze koelcontainers (reefer containers). Wanneer u tijdelijk over een koelcontainer zou willen beschikken voor een evenement of als uitbreiding van de gekoelde opslagcapaciteit, dan is het ook mogelijk om een koelcontainer te huren.

Zeecontainer kopen Zeeland

Wilt u een container kopen of huren in Zeeland, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat kan eenvoudig en snel online! Gebruik het formulier om ons te laten weten welk type container u zoekt en of er modificatie nodig is. Geef in de offerte aanvraag ook aan of de zeecontainers in Zeeland afgeleverd dienen te worden. We sturen u binnen 3 werkdagen een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.