Zeecontainers kopen in Rotterdam

Wie zeecontainers in Rotterdam wil kopen, is bij Alconet aan het juiste aders. De thuisbasis van Alconet Containers is Rotterdam. Vanuit ons depot in de Botlek verkopen we zeecontainers over de hele wereld. Bekijk ons ruime aanbod zeecontainers!

Zeecontainers Rotterdam

Wij bieden diverse soorten containers te koop aan, waaronder zeecontainers. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte zeecontainers in diverse afmetingen. De 20 voets en 40 voets containers zijn met hun lengte van 6 en 12 meter het populairst. Beide soorten zijn te gebruiken voor transport en als opslagcontainer. Zowel nieuwe als gebruikte containers zijn voorzien van het CSC-certificaat. Weet u zeker dat de container niet voor transport gebruikt gaat worden, dan kunt u ook voor een afgekeurde zeecontainer kiezen. Deze heeft geen CSC-certificaat (meer) en is voordeliger in de aanschaf.

Bekijk zeecontainers

Brexit rotterdamse haven

Zeecontainers in Rotterdam kopen

Heeft u interesse in zeecontainers, dan kunnen wij u zeker verder helpen. Vindt u binnen ons aanbod niet de gewenste container? Dan kunnen wij bestaande containers geheel naar wens modificeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld materiaalcontainers, zeecontainer garages en andere maatwerkoplossingen maken. Wilt u zeecontainers in Rotterdam kopen, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Aflevering op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Geef uw wensen zo specifiek mogelijk aan, dan ontvangt u binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.