Zeecontainers Nederland

Alconet Containers verhandelt zeecontainers over de hele wereld, maar ook in Nederland. Het depot van Alconet bevat een oppervlakte van ruim 90.000 m2. Deze locatie in de Rotterdamse haven is goed bereikbaar via de weg en het water.

Afleveren zeecontainers Nederland

Door jarenlange ervaring in combinatie met de in- en verkoop van zeecontainers heeft Alconet zowel een nationaal als internationaal netwerk opgebouwd. Door gebruik te maken van de transportmogelijkheden, nemen wij het gehele transportproces voor u uit handen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen de zeecontainers op de volgende plaatsen in Nederland afleveren:

Opslagcontainer kopen - Extra opslagcapaciteit met een zeecontainer in 20 of 40ft, zowel nieuw als gebruikt

Diensten zeecontainers Nederland

Naast de in- en verkoop & de transport van zeecontainers, is het ook mogelijk om een zeecontainer in Nederland te huren. Daarnaast biedt Alconet ook nog een aantal andere diensten op het depot in de Rotterdamse haven aan:

Zo kunt u voor een reparatie of een periodieke/eenmalige onderhoudsbeurt bij ons terecht, net als wanneer uw containers grondig gereinigd of gerepareerd moeten worden. Wilt u meer informatie over reparatie of opslag van containers op ons depot? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Naast reparatie zijn ook renovatie en modificatie diensten die wij bij uw container(s) kunnen uitvoeren. Zo kopen we containers op die als onherstelbaar zijn beoordeeld, en verlengen we de levensduur door de container grondig te renoveren. Heeft u specifieke wensen voor de container? Dan is het ook mogelijk om de container bij ons op het depot te laten modificeren. Laat u hier inspireren, want er is veel mogelijk!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainers in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.