Zeecontainer 40 voet

De zeecontainer 40 voet is zonder twijfel dé manier om goederen op internationale schaal efficiënt te transporteren. Daarnaast is de 40 voets container een prima opslagcontainer. Bent u op zoek naar een zeecontainer? Lees meer over ons aanbod.

Zeecontainer 40 voet

Ons aanbod bestaat uit nieuwe en gebruikte zeecontainers. Een zeecontainer van 40 voet heeft een lengte van ca. 12 meter. Met zijn 67,3 m3 biedt deze container een groot laadvermogen en/of veel opslagcapaciteit. Alle containers zijn CSC-gekeurd en zijn daarmee gereed voor internationaal goederentransport. Bent u op zoek naar een aangepaste container met bijvoorbeeld luiken, deuren of elektriciteit? Ons modificatie-team helpt u aan een maatwerk container!

Zeecontainer kopen of huren

Heeft u interesse in het kopen van één of meerdere zeecontainer(s) van 40 voet? Alconet levert zeecontainers rechtstreeks vanuit het depot in Rotterdam. Wij kunnen containers transporteren naar uw gewenste locatie. Heeft u de zeecontainer maar tijdelijk nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om een zeecontainer te huren. Vraag online een offerte aan, dan sturen we u binnen 3 werkdagen een offerte op maat!

Offerte aanvragen

Verstuur direct een bericht

Bent u op zoek naar een specifieke container of een bepaalde afmeting? Vraag het onze medewerkers door een bericht te sturen en wij proberen u zo snel mogelijk te helpen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct een aanvraag versturen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.